Over

Onze showroom is alleen te bezoeken na telefonische afspraak.
Postbus 2107 2400 CC Alphen aan den Rijn

Telefoon 0172-416340
Telefax 0172-416898


WAT HEEFT van der Aa TELECOM U TE BIEDEN

Een zéér volledig programma op het gebied van autotelefoons, telefaxen, telefooncentrales, doorkiezers, semafoons en alle apparatuur die hiermee direct in verband staat.
In de loop der jaren hebben wij een enorme ervaring opgebouwd met maatwerk in telecommunicatiesystemen in de meest uiteenlopende vormen zoals bv. het intern koppelen van 2 telefooncentrales op 2 verschillende locaties in Nederland via een PTT huurlijn.
Deze specialisatie vindt U terug in al onze adviezen en werkzaamheden of het nu een standaard telefoontoestel betreft of een complete telefooncentrale gekoppeld aan een autotelefoon, wij houden oog voor detail.

WAAROM van der Aa TELECOM?

Wij kunnen als onafhankelijke telecommunicatiebedrijf U niet-merkgebonden adviseren, wij kunnen optimaal inspelen op type bedrijf, werkgebied en uiteraard het beschikbare budget.
Uw telecommunicatie ondergebracht bij van der Aa Telecom betekent voor U een zorg minder, daar het ons werk is om alle componenten optimaal op elkaar af te stemmen, uiteraard in overleg met U.
Bovenstaand geldt ook voor service en onderhoud van telecommunicatieapparatuur (door geheel Nederland) zoals b.v. telefaxen en telefooncentrales, wij zorgen altijd voor een juiste toepassing, bedrijfszekerheid en veiligheid.

HISTORIE VAN van der Aa TELECOM.

Ingenieursburo van der Aa is opgericht in 1986. Kort na de oprichting kwam er een nieuwe doelgroep bij, de gebruikers van draadloze telefoons, faxen en aanverwante telecommunicatieapparatuur. Twee jaar na de oprichting van Ingenieursburo van der Aa is daarop een handelsnaam in het leven geroepen omdat deze meer aansloot bij de nieuwe doelgroep van Ingenieursburo van der Aa, de telecomklant. Onder deze naam is in 1989 na de privatisering van PTT Telecom en daarmee het openen van het vrije Nederlandse landelijk autotelefoonnet gehandeld waarbij wij korte tijd 4% van het Nederlandse marktaandeel hebben gehad. Om service technische redenen hebben wij er in de jaren daarna voor gekozen om de actieve verkoop te verleggen naar de lokalere markt en weer kleinschaliger te gaan werken waarbij vanuit het serviceoogpunt de landelijke markt tot op heden nog steeds wordt bediend. Sinds 2016 gaan we verder onder de naam van der Aa Telecom.

FILOSOFIE VAN van der Aa TELECOM!

Gestreefd wordt altijd naar optimale kwaliteit of het nu om een particulier, eenmanszaak of een multinational gaat. Gebleken is dat er nog steeds gedupeerden zijn, die door misleidende goedkope prijzen zonder service, met apparatuur zitten die niet voldoet aan hun wensen of defect in de hoek staat. Dit soort zaken heeft onze uiterste aandacht!
Nieuwe ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig toegepast.
De zorgvuldige afhandeling van bij ons geplaatste orders heeft geresulteerd in ons lidmaatschap bij de VTB – de Verenigde Telecommunicatie Bedrijven – welke garant staat voor controle op correcte afhandeling van sales én after-sales.
Enkele grote namen die U bij van der Aa telecom tegenkomt zijn:

Telefooncentrales : Tiptel, Panasonic, Meisei, Samsung.
VOIP Telefooncentrales : Tiptel, 3CX, Xelion.
Telefoons : Tiptel, Panasonic.
VOIP Telefoons : Tiptel, Snom, Grandstream, Yealink, Siemens.
Antwoorders : Tiptel, Panasonic.
Doorkiezers : Tiptel, Estafette.
Faxen : Minolta, Samsung, Extrafax, Murata, Toshiba, Sanyo, Cafax, Nissei.
GSM: Allview, One-Plus.
Internet : KPN, XS4All, T-mobile, Online, Ziggo, Vodafone, Tele2,  Telfort, Concepts ICT