Over

WAT HEEFT INGENIEURSBURO VAN DER AA U TE BIEDEN?

Een zéér volledig programma op het gebied van computers, printers, software, netwerk, telefaxen, telefooncentrales en alle apparatuur die hiermee indirect in verband staat.
Sinds 1985 hebben wij een enorme ervaring opgebouwd met maatwerk in computer- en telecommunicatiesystemen in de meest uiteenlopende vormen zoals bv. maatwerk PC’s en software, Windows NT Netwerken en het intern koppelen van 2 centrales op 2 verschillende locaties in Nederland via een PTT huurlijn.
Deze specialisatie vindt U terug in al onze adviezen en werkzaamheden of het nu een standaard PC betreft of een compleet netwerk gekoppeld aan de telefoon/internet, wij houden oog voor detail.

WAAROM INGENIEURSBURO VAN DER AA?

Wij kunnen als onafhankelijke bedrijf U niet-merkgebonden adviseren, wij kunnen optimaal inspelen op type bedrijf, werkgebied en uiteraard het beschikbare budget.
Uw automatisering ondergebracht bij INGENIEURSBURO VAN DER AA betekent voor U een zorg minder, daar het ons werk is om alle componenten optimaal op elkaar af te stemmen, uiteraard in overleg met U.
Bovenstaand geldt ook voor service en onderhoud van apparatuur (door geheel Nederland) zoals b.v. computers, netwerken en telefooncentrales, wij zorgen altijd voor een juiste toepassing, bedrijfszekerheid en veiligheid.

FILOSOFIE VAN INGENIEURSBURO VAN DER AA!

Gestreefd wordt altijd naar optimale kwaliteit of het nu om een particulier, eenmanszaak of een multinational gaat. Gebleken is dat er nog steeds gedupeerden zijn, die door misleidende goedkope prijzen zonder service, met apparatuur zitten die niet voldoet aan hun wensen of defect in de hoek staat. Dit soort zaken heeft onze uiterste aandacht!
Nieuwe ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig toegepast.
De zorgvuldige afhandeling van bij ons geplaatste orders heeft geresulteerd in ons lidmaatschap bij de VTB – de Verenigde Telecommunicatie Bedrijven – welke garant staat voor controle op correcte afhandeling van sales én after sales.

Enkele grote namen die U bij Ingenieursburo van der Aa tegenkomt zijn:

Computers, Printers, Randapparatuur: Asus, A-Open, Acer, Compaq, Yakumo, Compaq, IBM, HP, Logitech, Minolta, Miro, Toshiba, etc.
Software : Microsoft, WordPerfect, Corel, Adobe, Davilex, ESET, Norton, Symantec, etc.
Faxen : Minolta, Samsung, Extrafax, Murata, Toshiba, Sanyo, Brother.
Telefooncentrales : Tiptel, Meisei, Panasonic, Samsung, Siemens, 3CX.
Doorkiezers : Tiptel, Estafette.
Antwoorders : Tiptel, Panasonic.